Kontakta oss

Ring 040 12 67 00 eller skriva med hjälp av formuläret nedan.Vi erbjuder i samarbete med Medical Finance en enkel och attraktiv finansiering din behandling. Læs mere
Om du har frågor, vänligen ring 040 12 67 00

Botox-behandling i Malmö
Få ett yngre och fräschare utseende

Rynkor i ansiktet, speciellt i pannan och mellan ögonbrynen, kan göra att du både ser arg, trött och äldre ut, fast du känner dig ung och tillfreds. Mängder av djupa skrattrynkor kring ögonen uppfattas kanske inte enbart som charmerande, utan kan bidra till ett daterat och lite slitet utseende. Dessa så kallade ”dynamiska rynkor” uppstår vid sammandragningar i ansiktets mimiska muskulatur och rynkorna fördjupas med åldern. Hos en del kan rynkorna bli kroniska, och hos många kan den konstanta muskelanspänningen dessutom skapa regelbunden spänningshuvudvärk. Det är dessa dynamiska rynkor som lämpar sig bäst för en Botox-behandling.

Vad är Botox?

Botox® är ett muskelavslappnande läkemedel som innehåller Botulinum A-gift, ett förädlat protein framställt av Clostridium Botulinum-bakteriers toxin. Ämnet har använts i medicinskt syfte sedan 1950-talet och utvecklades för behandling av ofrivillig överaktivitet i muskulaturen, t.ex runt ögat, vid okontrollerade blinkningar. Idag är injektionsbehandlingar med Botox® den vanligaste skönhetsbehandlingen i världen.

Hur verkar Botox?

Botox hämmar nervimpulserna till de mimiska musklerna så att de slappnar av och huden slätas ut. De allra djupaste fårorna kan behöva en kombinationsbehandling med en filler. Vid konsultationen ger vi dig utförlig information och råd om den lämpligaste behandlingen för dina behov. Man strävar efter en naturlig balans och symmetri i ansiktet, eftersom rätt rynkor på rätt plats i lagom dos är vackra, medan andra kan tonas ut lite med hjälp av Botox®.

Hur går behandlingen till?

Det är en snabb, enkel, nästintill smärtfri och säker procedur. Ingreppet tar inte mer än 10-20 minuter. Med hjälp av en mikro-nål injiceras små mängder Botox® i de områden som skall behandlas. Eftersom nålen är tunn och endast minimala mängder vätska injiceras är det upplevda obehaget litet. Många patienter liknar känslan vid ett myggbett. Bedövning är inte nödvändig och man kan återgå till sina normala aktiviteter direkt efter ingreppet.

Bra att veta om Botoxbehandling hos Regenclinic:

En Botox®-behandling hos Regenclinic utförs alltid tryggt av en legitimerad och erfaren specialistläkare, Dr. Tony Kristensen. Resultatet av Botox®-behandlingen börjar märkas efter 3-10 dagar. Vid behandling av vissa områden kan det ta upp till 14 dagar. Resultatet av en behandling kvarstår i cirka 4-6 månader, därefter bör behandlingen upprepas. För varje gång man upprepar behandlingen, tenderar varaktigheten att öka. Som vid alla injektionsbehandlingar kan lokal ömhet, svullnad och blåmärken uppstå efter behandling och kvarstå de första dagarna. Ett efterbesök bokas gärna i samband med behandling.

Total Eye rejuvenatorMed denne pakke får du

  • Øvre Øjelågsplastik
  • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
  • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe øjenrande
Normalpris 19800,- Nu 16830,-Du får 15% rabat

Botox and fillersMed denne pakke får du

  • 2 Valgfrie Botox områder
  • 2x1ml Valgfrie Neauvia Organic Filler
Normalpris 9000,- Nu 7200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed denne pakke får du

  • Lasersmartsculpt
  • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22900,- Nu 19465,-Du får 15% rabat

Praktisk information

Regenclinic Malmö

Östra Varvsgatan 38
SE-211 13 Malmö

040 12 67 00

info@regenclinic.se

Följ oss på facebook

Hitta oss här