Kontakta oss

Ring 040 12 67 00 eller skriva med hjälp av formuläret nedan.Vi erbjuder i samarbete med Medical Finance en enkel och attraktiv finansiering din behandling. Læs mere
Om du har frågor, vänligen ring 040 12 67 00

Celluliter
Ta bort celluliterna och få en mjuk slät hud istället

Nittio procent av alla kvinnor och även många män har celluliter någonstans på kroppen.. Oftast hittar man celluliterna på rumpan, runt hela låret, på buken och även överarmens baksida. Celluliter är ojämnheter i huden som uppstår när bindvävnaden under huden har utvecklat ojämnheter och knutor, som underhudsfettet pressar sig upp emot.

Ta bort celluliterna med ny teknologi

Som en av de få kliniker i Sverige erbjuder Regenclinic anticellulit-behandlingar med en ny innovativ och effektiv teknologi: X-Wave chockvågsterapi. Det låter mer dramatiskt än det är. Behandlingen är banbrytande och kan utöver att markant reducera celluliter även förbättra ojämnheter efter fettsugning, reduktion av sträckmärken, förbättring av ärr och av hudens elasticitet.

Behandlingen med X-Wave är inte kirurgisk utan tar bort celluliterna och andra oönskade ojämnheter enbart med chockvågsterapi. Det är en välbeprövad teknologi som använts på sjukhus i mer än 30 år vid medicinska behandlingar. Det är först ganska nyligen som man har upptäckt att teknologin också är effektiv vid behandling celluliter.

Så bra fungerar behandlingen

De akustiska chockvågorna genererar vibrationer i bindvävnaden och underhudsfettet, vilket ger:

  • Ökad stimulering av blodcirkulationen och produktionen av kollagen
  • Ökad fasthet och elasticitet i huden
  • En bättre hudstruktur
  • En märkbar reduktion av den ojämna och bulliga ytan som man ser och känner vid celluliter 

Akustisk chockvågsterapi är en av de mest optimala icke-kirurgiske, anticellulit-teknologierna i världen idag. Det gör att dina behandlingar med X-Wave ger dig de allra bästa förutsättningarna i kampen mot celluliterna.  

Långsiktiga resultat blir ännu bättre

Det omedelbart synliga resultatet med slätare, mjukare hud, fortsätter att ytterligare förbättras de närmaste månaderna efter behandlingen. Det är läkningsprocessen som stärker hela huden och hudelasticiteten i det behandlade området. Bästa möjliga resultat uppnås vanligtvis efter fyra till sex behandlingar. 

Att tänka på

Styrkan på shockvågarne kan reguleras men resultatet blir därefter. Vill man ha det bästa resultatet får man acceptera lite ömhet och blåmärken efter behandlingen. Det försvinner efter några dager.

Pris på behandlingen

Priset börjar på 1500 kr per behandling. Priset varierar beroende på vilket område och hur omfattande storleken är på celluliternas utbredning. Vi rekommenderar minimum 3 behandlinger för att verkligen se skillnaden. Boka ett möte med oss så hjälper vi dig bli kvitt celluliterna inför sommarsäsongen!

Välkommen att kontakta oss på Regenclinic

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar om våra behandlingar. Vår erfarne specialistläkare Dr. Tony Kristensen kommer att verkligen lyssna på dig och utgå helt utifrån dina behov, önskemål och möjligheter. Boka gärna ett möte!
Ring oss på telefon: 040 12 67 00

Eller mejla oss direkt på: info@regenclinic.dk (Vi har vårt huvudsäte samt en klinik i Köpenhamn, därav den danske email adress, men halva verksamheten föregår på vår svenska klinik i Malmö)

Du kan också fylla i kontaktformuläret som du hittar till höger här på sidan.

Vi hör av oss och ser fram emot att förverkliga dina önskemål! Varmt välkommen!

Praktisk information

Regenclinic Malmö

Östra Varvsgatan 38
SE-211 13 Malmö

040 12 67 00

info@regenclinic.se

Följ oss på facebook

Hitta oss här