Kontakta oss

Ring 040 12 67 00 eller skriva med hjälp av formuläret nedan.Vi erbjuder i samarbete med Medical Finance en enkel och attraktiv finansiering din behandling. Læs mere
Om du har frågor, vänligen ring 040 12 67 00

STJÄRNORNAS FAVORITBEHANDLING – BARA HOS REGENCLINIC
Föryngra din kropp och ditt ansikte med eminenta Exilis Elite 

Upplev imponerande resultat med nya Exilis Elite! Regenclinic kan som den enda kliniken i Sverige och Danmark nu erbjuda den sköna och exklusiva behandlingen, som Hollywood har tagit till sig. Maskinen använder den nyaste teknologin och skapar hudföryngring, huduppstramning, fettminskning, rynkreducering, kroppsformning och ansiktsbehandlingar med långvarig effekt. Behandlingen är en av de mest kraftfulla icke-kirurgiska behandlingen som finns inom estetiska tekniker och anti-ageing-behandlingar, och är både FDA- och CE-godkänd.

Exilis Elite med bekväma radiofrekvensvågor – ingen kirurgi eller bedövning

Många som provat jämför känslan under behandlingen med den sköna, mjuka värmen under en hot-stone-massage. Exilis Elite använder sig av radiofrekvensvågor som ger en jämnt fördelad värme på huden under behandlingen.

Exilis kan ställas in till två olika användningsområden: Det ena är ansikte och hals där man i första hand strävar efter huduppstramande effekt. Det andra är övriga delar av kroppen där man strävar efter att reducera mindre och oönskede fettdepåer. De milda värmevågorna kan smälta fettet och/eller stimulera kollagenet i det behandlade området, allt efter Dina önskemål. Behandlingen är normalt smärtfri eftersom varmenergin justeras individuelt.
Du kan välja att behandla hela eller delar av ansiktet, käkar, hals, dekolletage, armar, “bh-delar”, lår, höfter, “kärlekshandtag”, bröst, rumpa, mage eller knä.

Fördelar med behandlingen är många:

 • Effektiv reducering och lyft av lös hud
 • Minskning av små fettdepåer
 • Uppstramning av huden – man får en slätare hud och ett mer ungdomligt utseende
 • Kräver ingen rehabiliteringstid – du kan återvända till jobbet och vardagen direkt efter behandlingen
 • Ingen risk för överbehandling eller obehagliga biverkningar
 • Bekväm behandling – ingen smärta, inget obehag
 • Kan komplettera andra behandlingar, som till exempel fettsugning
 • Stimulerar till hudförtjockning, som är en förutsättning för att uppnå en naturlig uppstramning av huden

Det bästa resultatet uppnås efter cirka fyra till sex behandlingar, över en period på fyra till sex veckor. Resultatet ses tydligast ca. tre månader efter avslutad behandling – effekten är känd för att hålla länge. Behandlingen kan med fördel kombineras med andre behandlingar. Till ex. laser, botox eller fillers som Restylane eller Neauvia, vilken är den nya generation filler vi har valgt att erbjuda våra kunder. Vår specialläkare Tony Kristensen kommer personligen att vägleda dig kring vilka möjligheter som finns för att behandlingen ska utvecklas på bästa sätt.

Pris

Priset varierar beroende på vilket område som behandlas och börjar på 1500 kronor per behandling. Vi ger rabat vid köp av flera behandlinger eftersom vi rekommendar en serie på åtminstone 4 behandlingar.

Välkommen att kontakta oss på Regenclinic

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar, vill träffa oss eller veta mer om våra behandlingar. Vår erfarne specialistläkare Dr.Tony Kristensen kommer att verkligen lyssna på dig och utgå helt utifrån dina behov, önskemål och möjligheter. Boka gärna ett möte!
Ring oss idag på telefon: 040 12 67 00

Eller mejla oss direkt på: info@regenclinic.dk (Vi har vårt huvudsäte samt en klinik i Köpenhamn, därav den danske email adress, men halva verksamheten föregår på vår svenska klinik i Malmö)

Du kan också fylla i kontaktformuläret som du hittar till höger här på sidan.

Vi hör av oss och ser fram emot att förverkliga dina önskemål! Varmt välkommen!

Total Eye rejuvenatorMed denne pakke får du

 • Øvre Øjelågsplastik
 • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
 • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe øjenrande
Normalpris 19800,- Nu 16830,-Du får 15% rabat

Botox and fillersMed denne pakke får du

 • 2 Valgfrie Botox områder
 • 2x1ml Valgfrie Neauvia Organic Filler
Normalpris 9000,- Nu 7200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed denne pakke får du

 • Lasersmartsculpt
 • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22900,- Nu 19465,-Du får 15% rabat

Praktisk information

Regenclinic Malmö

Östra Varvsgatan 38
SE-211 13 Malmö

040 12 67 00

info@regenclinic.se

Följ oss på facebook

Hitta oss här