Kontakta oss

Ring 040 12 67 00 eller skriva med hjälp av formuläret nedan.Vi erbjuder i samarbete med Medical Finance en enkel och attraktiv finansiering din behandling. Læs mere
Om du har frågor, vänligen ring 040 12 67 00

Fettsugning Malmö
Skonsam och effektiv metod med BodyJet

Body-jet ger dig möjlighet att effektivt och skonsamt avlägsna oönskat fett för att skulptera och forma kroppen. Den nya innovativa tekniken Body-jet, där vattentryck används för att lösgöra oönskat fett utan att skada omgivande nerver, blodkärl och bindväv. Vattenassisterad fettsugning (WAL) är en mild och normalt smärtfri fettsugning med mindre svullnad, blåmärken och postoperativa obehag jämfört med traditionella metoder. Teknologin som endast kräver lokalbedövning, innebär en betydligt kortare behandlings- och återhämtningstid för patienten samtidigt som flera områden kan behandlas vid samma tillfälle.

Varför fettsugning?

Även en normalviktig och vältränad kropp kan på grund av ärftliga faktorer och hormoner ha lokala fettdepåer som endast kan påverkas till viss del av diet och träning. Typiska problemområden är in- och utsida på lår, mage, midja och höfter. Med fettsugning kan man selektivt avlägsna fett för att forma och skapa en symmetrisk kropp med tilltalande form.

Vad är Body-jet?

Body-jet använder vattnets skonsamma förmåga att avlägsna fett. Denna vattenassisterade fettsugning (WAL) är en kirurgisk metod som innebär att speciell spolvätska sprayas in på det aktuella området. Vätskan lossnar fettet. Genom samma kanyl sugs omedelbart de lossgjorda fettcellerna ut tillsammans med vätskan. Den pulserande sprayen är tillräckligt stark för att effektivt och precist spola loss fettceller från fettvävnaden men är samtidigt tillräckligt skonsam för att inte skada omgivande vävnad, blodkärl eller nerver.

Minskade risker med WAL

I jämförelse med tidigare metoder för fettsugning avlägsnas fettet med mindre kraft vilket skonar omliggande vävnad och minskar riskerna för biverkningar. Riskerna för blödningar och blåmärken är mycket liten med WAL och patienten kan vara helt smärtfri redan efter ett par dagar. Med Body-jets vattenassisterade fettsugning är narkos inte nödvändig utan endast lokalbedövning vilket ger en avsevärt kortare konvalescenstid för patienten. Med Body-jet finns ingen som helst risk för brännskador vilket bidrar till att vävnadsstrukturen bevaras mer intakt.

Enklare att utföra – mer precisa resultat

Vid traditionell fettsugning sprutas relativt stora volymer bedövningsvätska in i fettvävnaden innan själva fettsugningen utförs vilket medför att kroppen förlorar sina naturliga konturer. Området ser svullet ut och kirurgen måste tillförlita sig på linjer som ritats ut på kroppen före fettsugningen. Med Body-jet krävs en mindre mängd bedövningsvätska då den vattenassisterade tekniken ger en jämnare spridning. Då bedövningsvätskan sprutas in i men också kontinuerligt sugs ut från det område som fettsugs, uppstår det mindre vätskeansamling under huden. Det gör det lättare för kirurgen att se kroppens konturer och med högre precision kunna förutse och bedöma behandlingsresultatet samt behandla flera områden vid samma tillfälle.

Vem kan behandlas och vad kan man förvänta sig efteråt?

Fettsugning – oavsett metod- är INTE en snabb genväg till att gå ner i vikt. Den lämpar sig bäst till personer med normal kroppsvikt men med ett eller ett par mindre, välavgränsade problemområden som vi redan nämnt tidigare: mage, ridbyxlår, m.m. Den skall ses som en investering i den egna kroppen. För som med alla investeringar så skall också den underhållas. Man skall inte förvänta sig ett bestående resultat om man efteråt missköter sin diet och en almen sund livsstil. Detta kan resultera i negativa följder i form av nya, större och ojämnt fördelade fettdepåer. För de flesta patienter blir dock fettsugningen ofta den kickstart som krävs för att inleda en mer sund och aktiv livsstil.

Dagarna efter fettsugningen kan det kännas som efter en ordentlig omgång på gymmet men det gör inte ont. De behandlade områden är något svullna i 1-4 månader (inget som ses utanpå kläderna) och ibland kan det uppstå blåmärken som dock försvinner innanför ett par veckor. Man skall ta det lugnt de första två veckorna efter operationen för att kroppen ska kunna återhämta sig, men så snart återhämtningsperioden är över skall man gradvis komma igång igen. Motion hjälper till att reducera svullnaden, då muskelarbetet och den ökade blodcirkulationen omfördelar och leder bort vätskan. Slutresultatet kan dock först bedömas när all svullnad har gått ned, ny bindväv har bildats och huden har dragit ihop sig. För detta krävs att det går minst 5-6 månader efter operationen.

För mer information: www.humanmed.com / www.mybodyjet.com

Total Eye rejuvenatorMed denne pakke får du

  • Øvre Øjelågsplastik
  • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
  • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe øjenrande
Normalpris 19800,- Nu 16830,-Du får 15% rabat

Botox and fillersMed denne pakke får du

  • 2 Valgfrie Botox områder
  • 2x1ml Valgfrie Neauvia Organic Filler
Normalpris 9000,- Nu 7200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed denne pakke får du

  • Lasersmartsculpt
  • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22900,- Nu 19465,-Du får 15% rabat

Praktisk information

Regenclinic Malmö

Östra Varvsgatan 38
SE-211 13 Malmö

040 12 67 00

info@regenclinic.se

Följ oss på facebook

Hitta oss här