Kontakta oss

Ring 040 12 67 00 eller skriva med hjälp av formuläret nedan.Vi erbjuder i samarbete med Medical Finance en enkel och attraktiv finansiering din behandling. Læs mere
Om du har frågor, vänligen ring 040 12 67 00

Hårborttagning

Kraftig, oönskad hårväxt kan ha flera orsaker men ärvliga och hormonella faktaorer spelar den viktigaste rollen. Nu för tiden kan generande hårväxt avlägsnas permanent med flera metoder, där laser och IPL är de mest effektiva.

Behandling av hårsäckar

På Regenkliniken använder vi en speciell laser-scanner (Med Art 435) med en liten inbyggd kylplatta till huden för att motverka den lite varma känslan vid laserbehandlingen. Laserscannern finner hårsäckarna och avger en kort laserimpuls som ödelägger dem permanent. Så flyttas den runt om på huden till all behåring i det behandlade området är borta.

En hårsäck genomgår tre faser:

 1. Tillväxtfasen där hårstået växer ut
 2. Övergångsfasen, där hårväxten avstannar, hårstået torkar och faller av
 3. Vilofasen
 4. Scannern kan bara ”se” de hårsäckar som befinner sig i de första två faser, varför det krävs 2-6 behandlingar med 4-8 veckors mellanrum innan allt hår i ett område är väck. Antalet behandlingar varierar från person till person och storleken på det behandlade området. Ju mörkare hår desto bättre effekt. Ljust ”dunigt” hår kan inte avlägsnas med laser.

  Efter behandlingen uppstår det ofta lättare rodnad som försvinner efter några timmar. I sällsynta fall kan man få små, röda knoppar som en reaktion på de ”avbrända” hårrötterna. Dessa försvinner spontant efter ett par dagar.

  Permanent hårborttagning med MedArt pulsdiodlaser vänder sig till patienter i alla åldrar med mörk, generande hårväxt på hela kroppen, också i ansiktet.

Total Eye rejuvenatorMed denne pakke får du

 • Øvre Øjelågsplastik
 • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
 • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe øjenrande
Normalpris 19800,- Nu 16830,-Du får 15% rabat

Botox and fillersMed denne pakke får du

 • 2 Valgfrie Botox områder
 • 2x1ml Valgfrie Neauvia Organic Filler
Normalpris 9000,- Nu 7200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed denne pakke får du

 • Lasersmartsculpt
 • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22900,- Nu 19465,-Du får 15% rabat

Praktisk information

Regenclinic Malmö

Östra Varvsgatan 38
SE-211 13 Malmö

040 12 67 00

info@regenclinic.se

Följ oss på facebook

Hitta oss här