Kontakta oss

Ring 040 12 67 00 eller skriva med hjälp av formuläret nedan.Vi erbjuder i samarbete med Medical Finance en enkel och attraktiv finansiering din behandling. Læs mere
Om du har frågor, vänligen ring 040 12 67 00

Halslyftskirurgi
– något från forntiden?

Få den nya halslyftsbehandlingen med laser. Kort procedur utan rehabiliteringstid och utan fula ärr.

Den allra nyaste laser-teknologin skruvar Ditt ur tilbaka med flera år. Kalkunhals och dubbelhaka kan få oss till att se överviktiga och äldre ut än vi egentligen är. Intill helt nyligt har den enaste lösningen varit att lägga sig under kniven.

Tar bort din dubbelhaka

Denna laserlyft är en ny procedur som tillåter män och kvinnor att bli av med deras “kalkunhals” eller “dubbelhaka” utan behovet att avlägsna överskottshud. Den nya slags laser avlägsnar mindre fettlager samtidigt som huden stramas upp och får en mer naturlig och ungdomlig spänst.

Man använder sig av ??en ultratunn laserfiber som placeras precis under hudytan. Den milda laserenergien värmer upp och smälter de små fettdepåer och värmen får samtidigt de viktiga kollagen och elastinfibrerna till att ögonblickligt dra sig samman. Den kick-startade processen fortsätter i ytterligare många veckor efter behandlingen. Därmed förbättras resultatet dag för dag i de nästa 6-9 veckor med en betydlig förbättring av hudens kvalitet som bonus.

Vid laserkirurgi kan det ibland uppstå lättare förbränningar i huden om operatören inte är tillräckligt erfaren eller mister koncentrationen för ett kort ögonblick. Detta pga att konventionell laser har en fokuserad ljusstråle.

Med denna nya slags laser som används här är den slags oönskade effekt i praktiken omöjlig, eftersom strålen sprids diffust i en solfjäderform.

Den ideella kandidaten till Laserhalslyft

Du skall vare relativt frisk, välbehandlade, mindre allvarliga tillstånd som t.ex. lite högt blodtryck är inget problem. Du skall ha normal kroppsvikt och ha små, ”envisa” och avgränsade fettdepåer som är resistenta mot träning och bantningskurer. Behandlingen passar inte bara till hals och haka men till alla delar av kroppen som har dens slags små men irriterande områden. Det kan vara lite hängande kinder, små ”handtag” på höfterna, mage, s.k. ”gäddhäng” på överarmarna, manliga bröst (gynekomasti), in- och utsidan (”ridbyxor”) av låren samt runt knäleder och ankler.

Kom ihåg! Metoden passar inte till överviktiga med diffust fördelade, stora mängder underhudsfett. Och inte heller till patienter med svåra systemsjukdommar och tidigare blodproppar. Du skal ha en realistisk uppfattning av din kropp och det förväntade resultatet.

Total Eye rejuvenatorMed denne pakke får du

  • Øvre Øjelågsplastik
  • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
  • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe øjenrande
Normalpris 19800,- Nu 16830,-Du får 15% rabat

Botox and fillersMed denne pakke får du

  • 2 Valgfrie Botox områder
  • 2x1ml Valgfrie Neauvia Organic Filler
Normalpris 9000,- Nu 7200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed denne pakke får du

  • Lasersmartsculpt
  • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22900,- Nu 19465,-Du får 15% rabat

Praktisk information

Regenclinic Malmö

Östra Varvsgatan 38
SE-211 13 Malmö

040 12 67 00

info@regenclinic.se

Följ oss på facebook

Hitta oss här