Kontakta oss

Ring 040 12 67 00 eller skriva med hjälp av formuläret nedan.Vi erbjuder i samarbete med Medical Finance en enkel och attraktiv finansiering din behandling. Læs mere
Om du har frågor, vänligen ring 040 12 67 00

Laser Facelift

Laser ansikts- och halslyft. Med tiden kommer de flesta av oss att uppleva, att den bild vi ser i spegeln inte motsvarar till den unga människa vi i verkligheten känner oss som. Med åldern mister huden sin smidighet och elasticitet som ger ansiktet och halsen en fast och ungdomlig look. Ett av de mest hatade ålderstecken som plågar både män, men isär kvinnor, är slapp hud längs käklinjen, under hakan och på halsen: ”hamsterkinderna” och ”kalkonhalsen”. Lösningen hittills har varit den klassiska, blodiga ansikslyftningen som intet gör för hudens kvalitet, annat än att sträcka den ut och göre den ännu tunnare och känsligare. Resultatet ses visserligen omedelbart men som vi ju vet: easy come easy go.

Regenclinic har i flera år nu arbetat efter helt nya principer inom estetik och kroppsskulpturering med focus på mini-invasiva metoder med lasern i centrum. Metoder som kick-startar hudens och kroppens egna foryngrande reparationsprocesser. Vi kan nu erbjuda ett alternativ till den klassiska facelift, i form av den mini-invasiva och skonsamma men ack så effektiva laserlyften. Den stramar upp och föryngrar huden så spänsten och ansiktskonturerna kommer fram igen och tiden skruvas tillbaka. Det tar ca 1 timme och utförs i lokalbedövning genom 3 st. 1 mm små stickhål, ett under vardera örat och ett under hakan. De lämnar inga spår. Risken för blödningar och infektion är närmast ubefintlig, särskilt vid jämförelse med den gammaldags metoden der huden faktiskt blir flådd av ansiktet.

En tunn laserfiber förs in genom hålen och avger värmeenergi till underhuden. Värmen framprovokerar en regenerationsprocess med kollagennybildning och fibros, en slags kontrollerad ärrvävsbildning men under huden. Denna process pågår i flera månader efter ingreppet och leder till att huden blir stramare och dess tjocklek ökar. Den hängande huden omkring mun och käkparti samt under hakan lyfts upp och rynkorna i området reduceras. Som bonus smälter eventuellt tyngande överskottsfett och kan sugas ut under operationen. Det som inte kan sugas ut absorberas av kroppen.

Efter operationen kan man förvänta moderat svullnad och kanske blåmärken i 3-5 dagar. Ett särskilt bandage bärs omkring huvud och hals i två dygn non stop, därefter bara om natten i ytterligare tre veckor. Man borde kunna se tydliga tecken på uppstramning efter ca 3 månader men processen pågår i upp till 1 år efter och därmed också den fortlöpande förbättringen. Resultatet varierar självklart från individ till individ, beroende av ålder, hälsa, de genetiska förutsättningar och livsstil. Pris: Från 26.000 kr

Venstre før

Venstre før

Venstre efter

Venstre efter

Højre før

Højre før

Højre efter

Højre efter

Front før

Front før

Front efter

Front efter

Total Eye rejuvenatorMed denne pakke får du

  • Øvre Øjelågsplastik
  • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
  • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe øjenrande
Normalpris 19800,- Nu 16830,-Du får 15% rabat

Botox and fillersMed denne pakke får du

  • 2 Valgfrie Botox områder
  • 2x1ml Valgfrie Neauvia Organic Filler
Normalpris 9000,- Nu 7200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed denne pakke får du

  • Lasersmartsculpt
  • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22900,- Nu 19465,-Du får 15% rabat

Praktisk information

Regenclinic Malmö

Östra Varvsgatan 38
SE-211 13 Malmö

040 12 67 00

info@regenclinic.se

Följ oss på facebook

Hitta oss här