Kontakta oss

Ring 040 12 67 00 eller skriva med hjälp av formuläret nedan.Vi erbjuder i samarbete med Medical Finance en enkel och attraktiv finansiering din behandling. Læs mere
Om du har frågor, vänligen ring 040 12 67 00

Laserbehandling
Effektiva laserbehandlingar ger snabbt synlige resultat

Miljoner människor får framgångsrikt hjälp med sina hudproblem varje år tack vare modern laserteknik. För att tillgodose våra patienters alla behov erbjuder Regenclinic en hel meny med både de allra nyaste men också mest välbeprövade laserbehandlingarna som finns i världen: CO2-laser, Neogenplasma, Ultraplus VPL (en vidareutväckling av IPL), laserlipolys och nya alternativet Exilis Elite. Självklart utförs alltid laserbehandlingarna av Regenclinics erfarna specialistläkare vilket garanterar dig bästa möjliga resultat.

En laserbehandling kan snabbt lösa flera vanliga men tråkiga problem: rynkor, acne, sträckmärken, rosacea, pigmenteringar, eldmärken, fläckar, brustna blodkärl, så kallade spiders (spruckna blodkärl som sprider sig) och utväxter. Laser förbättrar dessutom hudstrukturen och föryngrar din hud naturligt genom kroppens egen läkningsprocess.

Fina eller djupa rynkor

Valet av behandling är individuellt och vår specialistläkare guidar och vägleder dig till den behandling som hjälper just dig på bästa sätt. Vid lättare behandling används Ultraplus VPL. Vid mer omfattande och djupare behandling används CO2-laser eller neogenplasma. 

Ärr och acne-ärr

Problem med ärr kräver ofta en djup förändring av huden och det krävar flera och mera intensiva laserbehandlingar. Till det används CO2-laser eller Neogenplasma. Dessa behandlingar ger fina slutresultat, men rehabiliteringstiden med rodnad och irritation blir lite längre. Typisk 5-10 dager beroende av hur agressivt man använder lasern.

Utväxter, skönhetsfläckar (nevi), pigmenteringar och födelsemärken

Ovanstående förändringar kan tas bort på flera sätt beroende på pigmentförändringens djup och omfång. De kan avlägsnas kirurgiskt, med CO2-laser eller VPL. Om vi finner indikation för att en hudförändring ser suspekt ut, rekommenderar vi att först få den undersökt hos hudläkare.

Sträckmärken

Vid behandling av sträckmärken använder vi en djupare CO2-laser eller neogenplasma. Båda metoderna kan minska sträckmärken överallt på kroppen, exempelvis på mage, rumpa och lår.

Brustna blodkärl

Brustna blodkärl kan förekomma i ansiktet och speciellt på benen. Här används våra nya effektiva VPL maskin. Beroende på omfattningen av de brustna kärlen kan det behövas en till fyra behandlingar för att uppnå ett optimalt resultat.

Fettminskning

Små överflödiga fettdepåer kan behandlas med Smartsculpt Laserlipolys. Den inte bare smälter fettet men ger också en radikal huduppstramning. Denna metod är särskilt effektiv till dubbelhakor och hängande överarmar  För att uppnå ännu bättre resultat, kan den kombineras med Exilis Elite, som egentligen inte är en laserbehandling.

Pris på laserbehandlingen

Priset varierar beroende på vilken laser, vilket område och hur omfattande problemet är. De mindre radikale behandlingar börjar från 1500 kronor. Ibland räcker det med en behandling, men ibland behövs flera för att uppnå optimalt resultat. Boka ett möte med oss idag så hjälper vi dig med undersökning och tydlig information om dina möjligheter att bli kvitt dina oönskade problem med hjälp av laser.

Välkommen att kontakta oss på Regenclinic

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar, vill träffa oss eller veta mer om våra behandlingar. Vår erfarne specialistläkare Dr.Tony Kristensen kommer att verkligen lyssna på dig och utgå helt utifrån dina behov, önskemål och möjligheter. Boka gärna ett möte!

Ring oss idag på telefon: 040 12 67 00

Eller mejla oss direkt på: info@regenclinic.dk (Vi har vårt huvudsäte samt en klinik i Köpenhamn, därav den danske email adress, men halva verksamheten föregår på vår svenska klinik i Malmö)
Du kan också fylla i kontaktformuläret som du hittar till höger här på sidan.

Vi hör av oss och ser fram emot att förverkliga dina önskemål! Varmt välkommen!

Total Eye rejuvenatorMed denne pakke får du

  • Øvre Øjelågsplastik
  • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
  • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe øjenrande
Normalpris 19800,- Nu 16830,-Du får 15% rabat

Botox and fillersMed denne pakke får du

  • 2 Valgfrie Botox områder
  • 2x1ml Valgfrie Neauvia Organic Filler
Normalpris 9000,- Nu 7200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed denne pakke får du

  • Lasersmartsculpt
  • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22900,- Nu 19465,-Du får 15% rabat

Praktisk information

Regenclinic Malmö

Östra Varvsgatan 38
SE-211 13 Malmö

040 12 67 00

info@regenclinic.se

Följ oss på facebook

Hitta oss här