Kontakta oss

Ring 040 12 67 00 eller skriva med hjälp av formuläret nedan.Vi erbjuder i samarbete med Medical Finance en enkel och attraktiv finansiering din behandling. Læs mere
Om du har frågor, vänligen ring 040 12 67 00

Laserfettsugning
i Malmö

Laserlipolys eller laserfettsugning är en procedur som siktar mot en mera attraktiv kroppskontur. Behandlinger utförs via en mycket tunn laserfiber, inte tjockare än en nål. I lokalbedövning sticks den in under huden i det önskade området och med laserenergin värms det överflödiga underhudsfettet upp och smälter. Samtidigt stramas huden upp så Du får ett mera friskt och attraktivt utseende.Laserlipolysbehandlingen skiljer sig från de konventionella fettsugningsmetoder på flera punkter. Den är miniinvasiv tack vare den mycket beskedna kalibern på laserfibern. Den koagulerar de små blodkärlen under huden så risken för blödningar och fula blåmärken minskas betydligt. Samtidigt är den ytterst effektiv till att strama upp huden i det behandlade området som under hakan, på överarmarna och på magen. Detta gör mera invasiv och drastisk avlägsning av överskottshud inte nödvändig.

Den ideella kandidat

För att kunna genomgå en behandling med laserlipolys skall Du vara en person med allmänt god hälsa, normalviktig och med en eller flera problemområden på kroppen. Med laserlipolys kan Du med framgång bli av med fettdepåer som är resistenta mot diet och träning. Behandlingen kan utföras nästan överallt på kroppen: i nacken, under hakan, på överarmarna, magen, höfterna, in- och utsidan av låren och accentuering av midjan, knæna och anklarna.

Laserlipolyse eller Bodyjet?

Som en av få kliniker i Norden utför Regenclinic kroppsskulpturering med bägge tekniker. Beroende av vilket område som skal behandlas och hur stort det är, får Du vid konsultationen hos specialistläkaren förslag på den behandling som kan förväntas att ge det bästa resultatet. I många fall kan bägge metoderna kombineras för att optimera effekten. Detta mot ett mindre tillägg som kompensation för de extra material omkostnaderna.

Rehabiliteringstid

Rehabiliteringstiden varierar individuellt och beror också på storleken av det behandlade området samt var på kroppen det sitter. Vid mindre fysiskt krävande arbete kan man oftast återgå till jobbet dagen efter. Men vid mera fysiskt krävande arbete eller vid behandling av större områden kan det vara nödvändigt med ett par dagar hemma. I sådana fall rekommenderas det därför att proceduren utförs i förbindelse med en helg.

Total Eye rejuvenatorMed denne pakke får du

  • Øvre Øjelågsplastik
  • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
  • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe øjenrande
Normalpris 19800,- Nu 16830,-Du får 15% rabat

Botox and fillersMed denne pakke får du

  • 2 Valgfrie Botox områder
  • 2x1ml Valgfrie Neauvia Organic Filler
Normalpris 9000,- Nu 7200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed denne pakke får du

  • Lasersmartsculpt
  • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22900,- Nu 19465,-Du får 15% rabat

Praktisk information

Regenclinic Malmö

Östra Varvsgatan 38
SE-211 13 Malmö

040 12 67 00

info@regenclinic.se

Följ oss på facebook

Hitta oss här