Kontakta oss

Ring 040 12 67 00 eller skriva med hjälp av formuläret nedan.Vi erbjuder i samarbete med Medical Finance en enkel och attraktiv finansiering din behandling. Læs mere
Om du har frågor, vänligen ring 040 12 67 00

Neogen Plasma
Ny föryngrande behandling-Uppvärmd kvävgas

Vi får alla rynkor. Tidigt i 20-årsåldern är vår hud optimalt utvecklad med massor av fyllig kollagen, klädsamt fett, välmående bindväv och elastiska proteinstrukturer. Men efter 25 års åldern degenererar hudens kvalité för varje år och vi utvecklar rynkor, ojämnheter och missfärgningar. Hur snabbt det går beror givetvis på många faktorer såsom livsstil, genetik och stress.
Neogen Plasma kan dock bli en game-changer inom anti-ageing.

Otroligt föryngrande av åldrad hud

Behandlingen med Neogen Plasma har både i kliniska tester och hos oss på Regenclinic visat resultat med enastående förbättringar av gamla rynkor, slapp hud, hudens struktur, acneärr, porstorlek och missfärgningar. Även efter en enda behandling fortsätter kroppens egen läkningsprocess att ytterligare förbättra resultaten under ett helt år. Metoden är väldokumenterad och imponerar den moderna läkarvetenskapen.

Resultat som du kan förvänta dig med Neogen Plasma

 • Minskar ytliga och djupa rynkor
 • Slätar ut huden genom signifikant hudåtstramning
 • Förbättrar hudton, struktur och elasticitet
 • Behandlar effektivt akneärr
 • Behandlingar runt ögonen visar påvisbar förbättring med uppstramning på de övre och undre locken
 • Regenererar solskadad hud

Vad ÄR Neogen Plasma?

Neogen Plasma är en helt ny innovativ laserenergi som utgår från en nitrogengas som omvandlas till plasmaenergi. Energin tränger ner genom huden med hjälp av en pulserande termisk energi som modifierar underhuden. Hudens yta skyddar underhuden, som med behandlingen får ny energi och nytt liv medan den repareras inifrån. Efter ett par dagar fjällar huden och man är någorlunda tillbaka till sitt vanliga utseende efter +/- en vecka. Hudens återuppbyggande process med föryngrande hudåtstramning fortsätter i upp till ett år efter behandlingen. Första synliga och radikala resultat syns redan efter bara 8 till 10 veckor. 

Unik behandling kan föryngra huden runt ögonen

Neogen Plasma är främst en behandling för ansiktet och tack vare den nätta storleken på handenheten är den idealisk för områden runt munnen, ögonen och ögonlocken. Just området runt ögonen är extra känsligt och därför är Neogen Plasma ett unikt redskap för ansiktsföryngring. Åldern sätter sig som bekant gärna runt ögonen. Neogen Plasma kan även användas till halsen, dekolletaget och händerna.

Neogen Plasma är överlägset mest effektiv

Du behöver bara en enda behandling, en gång, till skillnad från många andra laserbehandlingar. Behandlingen tar bara 15-30 minuter. Neogen Plasma är effektivitetsmässigt överlägsen den traditionella CO2-lasern, men rehabiliteringstiden (tiden tills din hud ser normal ut igen) är typisk ett par dager längre. Risken för hudinfektioner är svårt lite och på samma niveau som CO2-laser.

Bra att veta om behandlingen

Då laserbehandlingar inte är smärtfria rekommenderar vi att du tar smärtstillande och lugnande på själva behandlingsdagen. Bedövningskräm fungerar också bra. Regenclinic kan ge dig medicinen och krämen kostnadsfritt om du inte har detta själv. 

I tilläg utföres nervblockad med lokalbedövning så smärtarna reduceras i behandlingsområdet.
Kom ihåg att INTE köra bil omedelbart efter Neogen Plasmabehandlingen. Om du har tendens till förkylningssår eller herpes rekommenderar vi att du tar Acyclovir-tabletter samma dag som behandlingen.

Efter behandlingen är det viktigt att du håller dig borta från direkt solljus under läkningsprocessen. Vi erbjuder dig också skyddande kräm för eftervård.

Pris för Neogen Plasma

Priset varierar efter storlek på område som ska behandlas och antal områden som önskas behandlas, och börjar från 2900 kronor per behandling. Varje område behöver bara en behandling så Neogen Plasma är ett kraftfullt och mycket prisvärt alternativ.

Välkommen att kontakta oss på Regenclinic

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar, vill träffa oss eller veta mer om våra behandlingar. Vår erfarne specialistläkare Dr. Tony Kristensen kommer att verkligen lyssna på dig och utgå helt utifrån dina behov, önskemål och möjligheter. Boka gärna ett möte!

Ring oss idag på telefon: 040 12 67 00

Eller mejla oss direkt på: info@regenclinic.dk (Vi har vårt huvudsäte samt en klinik i Köpenhamn, därav den danske email adress, men halva verksamheten föregår på vår svenska klinik i Malmö)
Du kan också fylla i kontaktformuläret som du hittar till höger här på sidan.

Vi hör av oss och ser fram emot att förverkliga dina önskemål! Varmt välkommen!

Total Eye rejuvenatorMed denne pakke får du

 • Øvre Øjelågsplastik
 • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
 • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe øjenrande
Normalpris 19800,- Nu 16830,-Du får 15% rabat

Botox and fillersMed denne pakke får du

 • 2 Valgfrie Botox områder
 • 2x1ml Valgfrie Neauvia Organic Filler
Normalpris 9000,- Nu 7200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed denne pakke får du

 • Lasersmartsculpt
 • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22900,- Nu 19465,-Du får 15% rabat

Praktisk information

Regenclinic Malmö

Östra Varvsgatan 38
SE-211 13 Malmö

040 12 67 00

info@regenclinic.se

Följ oss på facebook

Hitta oss här