Kontakta oss

Ring 040 12 67 00 eller skriva med hjälp av formuläret nedan.Vi erbjuder i samarbete med Medical Finance en enkel och attraktiv finansiering din behandling. Læs mere
Om du har frågor, vänligen ring 040 12 67 00

Överarmslyft
Dra åt slapp hud med en arm lyft behandling

Slapp hud på överarmarna med varierande grad av överskottsfett är med till att ge de av många kvinnor så hatade hängande överarmar, i folkmun kända som ”mormorsarmar”. Och i våra grann-länder som Danmark har de fått den lite humoristiska benämningen ”vinke-skinke”. Orsakerna till detta föga smickrande fenomen kan vara flera. Till eksempel efter en större viktnedgång men oftast som en del av åldringsprocessen, där huden tappar mer och mer av sit kollagen och mister sin spänst. Har man samtidigt lite överflödiga fettdepåer som tynger ner, blir effekten mera uttalad. Sunda vanor och träning hjälper till att förebygga utveckling av mormors-armar men är ingen garanti, eftersom faktorer som kollagenets minskande kvalitet i underhuden kan tyvärr inte förbättras enbart med träning.

Laserlipolys

Men nu finns en metod som kan råda bot på fenomenet, i alla fall väsentligt reducera det. Det är laserlipolys, en mini-invasiv metod där man sticker en ultra-tunn laserfiber in i underhudsfettet i problemområdet. Laserenergin värmer upp kollagenfibrerna och får dem momentant till att dra ihop sig.

Kontraktionsprocessen – och därmed förbättringen – fortsätter i ytterligare ca. 3 månader efter behandlingen. Lasern destruerar samtidigt fettcellerna och smälter det överflödiga underhudsfettet som därefter elimineras naturligt av kroppen.

Överarmslyft med laser kan kombineras med vattenassissterad fettsugning, BodyJet, om det är tal om större mängder fett som skall bort.
Det som avgör om man är en passande kandidat till laserlyft av överarmar är mängden och kvaliteten på den lösa överskottshuden samt inte minst vad nära man ligger sin idealvikt. Generellt gäller det samma som för alla andra fettsugningsprocedurer: är man kraftigt överviktig och/eller svårt sjuk, ägnar man sig troligen inte till denna procedur. I vissa fall kan mängden överskottshud vara så stor att den behöver avlägsnas kirurgiskt. I förbindelse med konsultationen hos specialistläkaren får Du råd om vilken teknik som lämpar sig bäst för just Dig.

Behandlingen utförs i lokalbedövning med en speciallösning, kompletterat med en lätt avslappnande tablett. Den avslappnande tabletten är frivillig. Den rekommenderas dock varmt eftersom den inte bare gör behandlingen mera behaglig men också underlättar kirurgens arbete och därmed bidrar till ett bättre resultat.

Efterbehandling

Man får ett komprimerande bandage i 3-4 veckor efter behandlingen, dels för att minska risken för blodansamling men också för att uppnå maximalt resultat genom att hjälpa den kollagenkontraherande effekten på traven. De flesta med ett arbete som inte är särskilt fysiskt krävande, kan återgå till jobbet dagen efter. Med långa ärmar kan ingenting ses.

Total Eye rejuvenatorMed denne pakke får du

  • Øvre Øjelågsplastik
  • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
  • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe øjenrande
Normalpris 19800,- Nu 16830,-Du får 15% rabat

Botox and fillersMed denne pakke får du

  • 2 Valgfrie Botox områder
  • 2x1ml Valgfrie Neauvia Organic Filler
Normalpris 9000,- Nu 7200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed denne pakke får du

  • Lasersmartsculpt
  • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22900,- Nu 19465,-Du får 15% rabat

Praktisk information

Regenclinic Malmö

Östra Varvsgatan 38
SE-211 13 Malmö

040 12 67 00

info@regenclinic.se

Följ oss på facebook

Hitta oss här