Kontakta oss

Ring 040 12 67 00 eller skriva med hjälp av formuläret nedan.Vi erbjuder i samarbete med Medical Finance en enkel och attraktiv finansiering din behandling. Læs mere
Om du har frågor, vänligen ring 040 12 67 00

FÖRYNGRA DIG MED FILLERS!
Få omedelbart ett ungdomligare utseende

Med åren blir vår hud mindre stram och strålande. Vi får rynkor, fåror och fördjupningar i huden samt påsar under ögonen och nedåtvända mungipor. Ansiktets fettdepåer, som ger det karaktäristiska, friska och ungdomliga utseendet, försvinner. Kinderna och ögonen sjunker in. Allt detta gör att vi får ett insjunket utseende, vi ser tröttare och mer oengagerade ut än vad vi faktiskt är och det gör oss kanske lite nerstämda när vi ser oss i spegeln.

Genom några välplacerade injektioner kan fillers i sig ha en minst lika så god, om inte bättre effekt än kirurgisk ansiktslyft, som ju bare tar bort lite överskottshud men kan aldrig ersätta den förlorade volymen och hudglansen.

Regenclinics fillers består till 100% av kroppens egna naturliga ämnen

Fillers består av hyaluronsyra som redan är en naturlig del av huden och vars uppgift är att binda fukt. De ger därför naturliga resultat och är en relativt säker behandling, då den är en kroppsegen substans. Hos Regenclinic använder vi den nya generationen filler Neauvia, relativt ny på marknadet men redan välbeprövad filler av högsta kvalité. Den inte bare ersätter den förlorade volymen men har också stimulerande och återuppbyggande effekt på huden. Den används av miljoner människor över hela världen med utomordentliga resultat:

Neauvia har en stor variation av filler produkter med olika egenskaper, särskilt anpassade till de olika behandlingsområden och föremål. Neauvia är en av de få fillers på marknadet som kan klassificeras som organisk, eftersom produktionsprocessen föregår med rent vatten och utan kemiska tillsatser.

Våra läkare utför behandlingarna med Neauvia

Tack vare fillers såsom Neauvia behöver de flesta inte längre lägga sig under kniven. Det är bara vår specialistläkare med mångårig erfarenhet som utför fillerbehandlingarna på Regenclinic, så du är i trygga händer.

Skonsam synbar föryngring på minuter 

En Neauviabehandling är både relativt säker och ger dig på bara några få minuter ett synbart fräscht, välbalanserat och ungdomligare utseende.

Neauvia behandlingar används framförallt till: 

 • Utfyllnad av rynkor och linjer i ansiktet, så de blir avsevärt mindre märkbara.
 • Utjämning av oregelbundenheter i huden och assymetri i ansiktet, till exempel fördjupningar, ärr och vissa deformationer.
 • Förstärkning av och balancering av ansiktets konturer genom att tillföra mer fyllighet på de helt rätta ställen som kindben, haka och läppar för optimalt resultat.
 • Lyft under ögonen, genom att eliminera den hos många insjukna linjen längs med den nedre ögonkanten, kännt som Teardrop Trough. Denna behandling är Regenclinics signatur och ger detta område ett fräschare look.

En anpassningsbar skönhetsbehandling

Neauvia är inte permanenta. Hållbarheten på ditt nya fylligare resultat varierar från person till person, samt beroende på typen av filler och behandlingsområde. En läppbehandling för fylligare läppar med Neauvia varar vanligtvis cirka sex månader och en kindbenslyft upp till arton månader. Det innebär att det går att fylla på och utveckla sitt utseende efterhand för optimal effekt. Det betyder samtidigt att effekten avtar för att till sist försvinna ifall du väljer att inte underhålla resultatet utan istället vill återgå till ditt ursprungliga utseende. 

Neauvia kan med fördel kombineras med andra behandlingar såsom laser och botox.

Behandling med professionella fillers är tryggt

Om resultatet mot förmodan inte skulle leva upp till dina förväntningar, går det att lösa på tre, sätt: antingen med ytterligare filler för att maximera resultatet, man kan också avvakta några månader och låta kroppen bryta ner fillern eller spruta in hyaluronidas, ett kroppseget enzym som snabbt bryter ned hyaloronsyran så att du återgår till ditt ursprungliga utseende. För naturliga fillers är säkra men inte permanenta. Just möjligheten att diskret kunna variera och utveckla sitt utseende tilltalar många av Regenclinics patienter.

För bästa resultat med Neauvia

 • Att tänka på en vecka innan behandlingen:
  Undvik att använda blodförtunnande läkemedel (t.ex. Ipren, Dikloflenac, Treo, mfl) och heller inte fiskolja, för att minimera blödningsrisken. Var noggrann med detta helst från och med en hel vecka före din bokade filllerbehandling för bästa resultat.
 • Vid själva behandlingen:
  Inga speciella förberedelser krävs av dig. Själva behandlingen utförs professionellt av en legitimerad läkare med en tunn nål. Du kan få bedövning ifall du upplever det som obehagligt, men det brukar inte behövas. Säg bara till så ordnar vi det.
 • Att tänka på efter behandlingen: 
  Undvik även blodförtunnande mediciner och fiskolja de närmaste tre till fyra dagarna efter din behandling för bästa möjliga läkning. Under de påföljande en till två veckorna rekommenderar vi att du undviker överdriven ansiktsmimik och avstår från hård fysisk aktivitet. Lättare motion som cykling till jobbet går bra.

Stora resultat, små biverkningar

Som vid alla injektionsbehandlingar kan man ibland bli lite öm, svullen eller få ett blåmärke som försvinner på ett par dagar. Det anses normalt. Infektioner är sällsynta, men kan förekomme.

På Regenclinic låter vi bara legitimerade specialistläkare utföra injektionsbehandlingar med självklart nya, sterila instrument inne på kliniken, så infektionsrisken är nästan obefintlig. Du är helt trygg här.

Pris för Neauvia behandling

Priset för behandling med fillers börjar från 2 500 kronor och varierar utifrån mängd av filler och antal områden som önskas behandlas. 

Välkommen att kontakta oss på Regenclinic

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar, vill träffa oss eller veta mer om våra behandlingar. Vår erfarne specialistläkare Dr. Tony Kristensen kommer att verkligen lyssna på dig och utgå helt utifrån dina behov, önskemål och möjligheter. Boka gärna ett möte!

Ring oss idag på telefon: 040 12 67 00

Eller mejla oss direkt på: info@regenclinic.dk (Vi har vårt huvudsäte samt en klinik i Köpenhamn, därav den danske email adress, men halva verksamheten föregår på vår svenska klinik i Malmö)

Du kan också fylla i kontaktformuläret som du hittar till höger här på sidan.

Vi hör av oss och ser fram emot att förverkliga dina önskemål! Varmt välkommen!

Total Eye rejuvenatorMed denne pakke får du

 • Øvre Øjelågsplastik
 • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
 • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe øjenrande
Normalpris 19800,- Nu 16830,-Du får 15% rabat

Botox and fillersMed denne pakke får du

 • 2 Valgfrie Botox områder
 • 2x1ml Valgfrie Neauvia Organic Filler
Normalpris 9000,- Nu 7200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed denne pakke får du

 • Lasersmartsculpt
 • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22900,- Nu 19465,-Du får 15% rabat

Praktisk information

Regenclinic Malmö

Östra Varvsgatan 38
SE-211 13 Malmö

040 12 67 00

info@regenclinic.se

Följ oss på facebook

Hitta oss här